Съгражданите им недоумяват как след толкова тежко престъпление, завършило

...
  Съгражданите им недоумяват как след толкова тежко престъпление, завършило
Коментари Харесай

Гьонсуратлък! Родителите на убитото от костинбродския кмет Трайко Младенов момче плачат с кървави сълзи: Затри ни детето и едно “простете” не каза!

 

Съгражданите им недоумяват по какъв начин след толкоз тежко закононарушение, приключило със гибел, джигитът Трайко Младенов има храброст да се кандидатира за нов мандат отпред на Костинброд. През 2019 година кончината на младия Игнат изкара на улицата безусловно целия град и костинбродчани скандираха с плакати пред общината за оставка на кмета-убиец.

 

Той от своя страна, се оказа клиент на прокуратурата, която го подведе под отговорност и му връчи разпореждане за привличане в качеството на обвинен. Трайко Младенов е бил притеглен и за осъществено от него закононарушение по член 343, алинея 1, б. „ в “, вр. член 342, алинея 1 прочие 3 от Наказателен кодекс, оповестиха от пресслужбата на държавното обвиняване.

 

Според прокуратурата Младенов е нарушил разпоредбите за придвижване по пътищата, уредени в Закона за придвижването по пътищата. В резултат на дейностите му, по несъобразителност е била породена гибелта на Игнат, управлявал мотора.

 

 

Спрямо кмета Трайко  Младенов е взета мярка за неотклонение „ гаранция в пари “ в размер на 5000 лв., вносима в 10-деневен период, както и възбрана да напуща рамките на Република България. Временно му е отнето и удостоверение за ръководство на МПС, напомнят от държавното обвиняване.

 

Въпреки тежестта на ПТП-то, приключило със гибел по виновност на костинбродския кмет, процесът към момента е “на трупчета ”, жалват се почернените родители и приканват градоначалника да бъде разследван дали е давал подкупи на длъжностни лица с цел да покрият незаконните му действия.

Източник: crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР